Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Zolta nazwa+druga strona.
Temat rozp.
Screeaam...
, 03.03.2010 16:10
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04.03.2010 14:16
Ale wiesz mozna w 1 stronie w naglowku napisac bohaterzy a na 2 stronie w naglowku demony
to tez rozwiazanie
Napisano 04.03.2010 15:52
dobra wiem ze tak jest lepiej vert ale to przy wiekszej ilosci klas bo dla 2-4 sie nie oplaca zaraz umieszcze kod swoj co by to nie meczyc honeya swoja droga zobaczymy ile osob to uzyje a ile za to podziekuje
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
Napisano 04.03.2010 16:05
No ja to bym chciał więcej niż 2 nowe klasy.
Napisano 04.03.2010 16:07
do 8 nowych klas bedzie to dzialac a jak chcesz jeszcze wiecej to robisz adekwatnie do poradnika lub robisz nowy typ menu
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Napisano 04.03.2010 16:10
Q[O]Q osiem nowych klas + podstawowe to dla mnie wszystko. co z tego ze będę miał 3 menu i bedzie 24 klasy jak 50% nie bedzie uzywana? Wiadomo ze nie kazda klasa bedzie chyba wybierana. Mi w szczegolnosci wystarczy 16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty