Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

wywala graczy z serwa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Weed.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.02.2010 15:52

witam mam problem z serwerem. od pewnego czasu serwer wywala ludzi z serwa, nie wywala wszystkich lecz ich częsc jakies 8 osob na 25. i w konsoli pojawia im sie takie cos:

GameUI_costamFromServer

czym to moze by spowodowane?
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.02.2010 16:13

W jakich momentach ? Jaki jest błąd (dokładnie). Coś w konsoli serwera ? Co masz zainstalowane na serwerze ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Weed.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.02.2010 16:17

w roznych momentach. raz zaraz gdy sie skonczyla rozgrzewka pozniej tak po 4 minutach znow. no nie wiem.

pluginy to :

ptb.amxx ; Wyrownanie teamow
GHW_connect.amxx ; Auto join
deagsmapmanager.amxx ; RTV
bcd_hudtimer.amxx ; licznik bomby
rozgrzewka.amxx ; rozgrzewka na HE z muzyka i deadmatchem plugin R3Xa ( ostatnio dodawana moze to przez to)
ScoreBoardTitle.amxx ; Zmiana nazwy serwera
;warmuppro.amxx ; Rozgrzewka
nickcenter.amxx ; Wyswietlanie sie nicku na srodku ekranu
;alt_end_round_sounds.amxx ; muzyczki na koniec rundy
pingfaker.amxx ; falszywy ping
paka_afk.amxx ; Przerzuca pake od graczy afk
antisilentplant.amxx ; Nie mozna podkladac cichej paki
G_block_name_change.amxx ; Blokowanie zmiany nicka an serwerze
me.amxx
C4.amxx
multimotd.amxx
ad_manager.amxx
spawn.amxx
gag.amxx
screeny.amxx ;robi ssy grtaczowi
przepros.amxx ;przepros za przkelenstwo
grenade_trail.amxx ; linie za granatem

Użytkownik Ven0 edytował ten post 27.02.2010 16:18

  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.02.2010 16:19

a co z logami i konkretnym błędem ?
serwer z dproto ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Weed.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.02.2010 16:22

serwer z dropo konkretny blad to nie wiem a w logach mam tak zasyfione ze nie moge znależć nic co by wkazywalo na ten blad ale:


L 02/27/2010 - 15:01:51: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:52: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:52: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:53: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:54: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:55: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:56: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:56: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:57: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:57: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:58: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:01:59: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:01:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:00: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:00: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:01: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:02: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:02: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:03: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:03: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:04: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:04: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:05: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:05: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:06: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:07: Unhandled dynamic native error
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "daj.amxx") (native "diablo_send_user_item") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:08: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:02:08: [AMXX] Run time error 4 (plugin "diablo9.amxx") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:02:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:36:13: Start of error session.
L 02/27/2010 - 15:36:13: Info (map "de_train") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100227.log")
L 02/27/2010 - 15:36:13: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 15:36:13: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo9.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:36:13: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:37:17: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 15:37:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo9.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:37:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:38:23: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 15:38:23: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo9.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:38:23: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 15:39:36: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 15:39:36: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo9.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 15:39:36: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:40: Start of error session.
L 02/27/2010 - 16:02:40: Info (map "de_nuke_1337") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100227.log")
L 02/27/2010 - 16:02:40: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:40: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:40: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:41: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:41: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:41: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:43: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:43: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:43: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:43: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:44: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/27/2010 - 16:02:44: [FUN] Player out of range (0)
L 02/27/2010 - 16:02:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "diablo10.amxx") (native "set_user_frags") - debug not enabled!
L 02/27/2010 - 16:02:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.02.2010 16:25

dopisz do plugins.ini debug w linijce z pluginem który wywala błędy, np:
diablo10.amxx debug

  • +
  • -
  • 0

#7 Weed.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.02.2010 16:26

jak na moje to nic nie da ale ok.

a ten blad co podalem wyzej to czym moze byc spowodowany? tzn jansiej w jakich chwilach sie taki blad pojawia moze bedzie latwiej znależć blad

Użytkownik Ven0 edytował ten post 27.02.2010 16:28

  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.02.2010 16:41

który błąd ? ten z logów czy ten którego dokładnej nazwy nie podałeś i nie wiadomo ocb ?
Dopisanie debug sprawi że w logach zostanie zapisane która linijka powoduje błędy.
  • +
  • -
  • 0

#9 Weed.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:158
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 27.02.2010 23:08

blad mogl byc spowodowany brakiem xds_opt na serwerzE?

Użytkownik Ven0 edytował ten post 27.02.2010 23:09

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych