Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z No Entry To Server.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 m0us3.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 22.02.2010 20:32

Siemano.

A więc mam serwer DR , i mam taki problem , gdyż na serwer mogą wchodzić tylko admini , a zwykli gracze nie .
Wiem, że większość uzna , że dałem im hasło na nick , lub coś w tym guście. Otóż nie . Jedyne co zrobiłem , to dodałem admina kumplowi, po czym go usunołem , bo chciałem sprawdzić, czy all działa . No i wyszedłem z kompa . Dziś dzień , wszyscy spamują : nie można wejść na serwer itp . Pisze No Entry conecting to server . No i nie wiem o co chodzi . Pomagał mi kumpel , i mówi, że po stronie serwera wszystko działa jak należy .
Jeżeli potrzeba jakiś plik/txt proszę pisać . Najszybciej odpowiem na steamie (nick Steam : Slivkenz) .
dzięki z góry .


m0us3.

02/22/2010 - 20:19:44: [DPROTO]: Client 1 - Set AuthIdType 8 [dproto]; pClient = 0xb5bb9df0
L 02/22/2010 - 20:19:44: "[G]uffor.bro''th[erS]''Ku/i/ieP<84><STEAM_ID_LAN><>" connected, address "188.134.38.76:27005"
L 02/22/2010 - 20:19:44: Kick: "[G]uffor.bro''th[erS]''Ku/i/ieP<84><STEAM_ID_LAN><>" was kicked by "Console" (message ""You have no entry to the server..."")

Takie coś się pojawia .
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.02.2010 20:47

Jak w wyszukiwarkę wpiszesz "You have no entry to the server..." to otrzymasz duuużo wyników :mur:

Np: Admin na nick - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#3 m0us3.

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 22.02.2010 20:54

Kiedy ja nie zmieniałem nic w dproto.cfg, ani nie chciałem mieć setinfo _pw _ps czy jakoś tak ...
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.02.2010 21:07

W skrócie masz złe hasło. Sprawdź sobie dobrze users.ini
  • +
  • -
  • 0

#5 m0us3.

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:35
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 23.02.2010 19:21

Serwer naprawiony, a nie jestem idiotą , żeby zmienić coś w users.ini , i nie wiedzieć . Problemem był plugin .
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych