Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bindy z muzyczka


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 wangog

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
Offline

Napisano 08.08.2008 13:25

Gralem na serwie i kolo mial takie smieszne teksty na bindach jak to zrobic ?
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 08.08.2008 14:35

Gralem na serwie i kolo mial takie smieszne teksty na bindach jak to zrobic ?


lol? nie umiesz zrobic binda? chyba nie ten dział.


bind f1 "say Ale zabawny jestes hahah"
bind f2 "say haahaa zart"

itd.... cos w tym trudnego?
  • +
  • -
  • 0

#3 Siwson

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 08.08.2008 14:40

Boże człowieku ogarnij. Nie wszyscy wiedzą ocb.
Są tzw. boty, które dopiero co zaczynają grę w cs-a.

W konsoli piszesz np.
Bind o "say Cześć, siema, elo"

Tak ciężko coś komuś wytłumaczyć bez złoścliwości.
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 08.08.2008 14:52

Tak ciężko coś komuś wytłumaczyć bez złoścliwości.


to są podstawy.... ><

nie mam pytań
  • +
  • -
  • 0

#5 wangog

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
Offline

Napisano 08.08.2008 16:20

wy mnie nie rozumiecie!! umie bindowac ale zamiast zwyklego napisu chce aby koles powiedzial np.siema itp. a bot to ty jestes! :D
  • +
  • -
  • 0

#6 PEREF

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 08.08.2008 16:55

Boże człowieku ogarnij. Nie wszyscy wiedzą ocb.
Są tzw. boty, które dopiero co zaczynają grę w cs-a.


Co najwyżej takiego gracza możesz nazwać newbie, a nie botem, na botach to ty grasz 24/7 i bęcki dostajesz :D

wy mnie nie rozumiecie!! umie bindowac ale zamiast zwyklego napisu chce aby koles powiedzial np.siema itp. a bot to ty jestes! :D


Chodzi Ci o tekst na say'u czy dźwięk ?

#7 Siwson

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:76
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 08.08.2008 17:24

Boże człowieku ogarnij. Nie wszyscy wiedzą ocb.
Są tzw. boty, które dopiero co zaczynają grę w cs-a.


Co najwyżej takiego gracza możesz nazwać newbie, a nie botem, na botach to ty grasz 24/7 i bęcki dostajesz :D

wy mnie nie rozumiecie!! umie bindowac ale zamiast zwyklego napisu chce aby koles powiedzial np.siema itp. a bot to ty jestes! :D


Chodzi Ci o tekst na say'u czy dźwięk ?


@ Newbie

Ta, jadą mnie ostro :) Mam nadzieję że ci lepiej :D

@ Topic

Zakręciłem się...

zamiast zwyklego napisu chce aby koles powiedzial


Dźwięk czy napis ?
  • +
  • -
  • 0

#8 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 08.08.2008 18:27

Siwencjusz jak już Ty coś napiszesz... :mur:
nie wiem jak Ty, ale:

zamiast zwyklego napisu chce aby koles powiedzial

jak ja mówię, to wydaje z siebie dźwięk, a nie napis, a jak piszę to powstaje napis, a nie dźwięk, no chyba, że stukania klawiszy ^^

Ponadto przeczytaj temat, jego treść powinna rozwiać Twoje wątpliwości ;-)
  • +
  • -
  • 0

#9 wangog

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
Offline

Napisano 08.08.2008 19:45

Mi chodzi o to zeby to NIE JA tylko jakis "inny glos" mowil!! np wbije na serwa nacisne 9 i glos powie Siema itp. Rozumecie?
  • +
  • -
  • 0

#10 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 08.08.2008 19:48

w amxmodmenu chyba pod 7 pozycja... wnioskując po tym gdzie założyłeś temat to chyba o to Ci chodzi.

#11 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 08.08.2008 19:53

wangog do tego musisz być adminem, a jeśli nie ma na serwerze w speechmenu takie dźwięku Siema (jest angielki Hello) to HA (Ty?) musi go dodać. Jeśli może być ten hello to masz bind, powinien działać:

bind "klawisz" "amx_speechmenu;menuselect1;wait;wait;wait;slot0"
  • +
  • -
  • 0

#12 wangog

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:41
  • GG:
Offline

Napisano 08.08.2008 22:57

dobra juz sam sobie poradzilem:) dziekuje
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych