Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z instalacja amx_bans


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Casio

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:236
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.02.2010 18:50

Witam. Mam problem z instalacja amx_bans 5.0 i 5.1
Robilem tak jak pisza i za kazdym razem ten sam problem.
jak ktoś wie co zrobic to bardzo proszę o pomoc.

Takie cos po skonczeniu instalacji mi wyskakuje

Warning: require(/home/casio270/domains/casio270.unixstorm.org/public_html/web/smarty/Smarty.class.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/casio270/domains/casio270.unixstorm.org/public_html/web/include/config.inc.php on line 87

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/casio270/domains/casio270.unixstorm.org/public_html/web/smarty/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/casio270/domains/casio270.unixstorm.org/public_html/web/include/config.inc.php on line 87


link http://www.casio270....eb/ban_list.php

Użytkownik Casio edytował ten post 20.02.2010 22:00

  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 21.02.2010 10:55

Używałeś Total Commander'a i zmienił ci wszystkie znaki na małe. Wgraj je ponownie bez zmiany nazwy lub zmień po prostu ich nazwy.
http://www.casio270....marty.class.php - jest, a nie powinno
http://www.casio270....marty.class.php - nie ma, a powinno
  • +
  • -
  • 1

#3 Casio

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:236
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.02.2010 15:39

no fakt uzywalem comandera.
a jak wrzuce te pliki za pomoca menadzera plikow w direct admin to powinno pomoc?


edit
teraz mam biale tlo :(
http://www.casio270....eb/ban_list.php
co teraz?

Użytkownik Casio edytował ten post 21.02.2010 16:05

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych