Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer się wyłącza przy zmianie mapy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Osiedlowy Koks

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 17.02.2010 15:59

Witam mam problem mam serwer diablo mod 5.9L i przy zmianie mapy wyłącza się serwer i a później uruchamia. A co 2 dni sam się wyłącza.

log


CRASH: Wed Feb 17 14:44:55 CET 2010
Start Line: ./hlds_i686 -master -game cstrike +ip 83.1.164.125 +port 27031 +map de_dust2 +maxplayers 20 +exec server.cfg +hostname "Strzelnica-Konin.com[DiabloMod]@Gry.Wilan.pl" +rcon_password *****+sys_ticrate 450


Aha mam zrobiony serwer na steam i nom-steam
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 17.02.2010 16:44

Wrzuć error (amxmodx/logs)
  • +
  • -
  • 0

#3 Osiedlowy Koks

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 17.02.2010 17:28

L 02/17/2010 - 00:00:47: [ENGINE] Invalid entity 135
L 02/17/2010 - 00:00:47: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "entity_get_string") - debug not enabled!
L 02/17/2010 - 00:00:47: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2010 - 08:41:46: Start of error session.
L 02/17/2010 - 08:41:46: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100217.log")
L 02/17/2010 - 08:41:46: [ENGINE] Invalid entity 121
L 02/17/2010 - 08:41:46: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "entity_get_string") - debug not enabled!
L 02/17/2010 - 08:41:46: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2010 - 09:10:51: Start of error session.
L 02/17/2010 - 09:10:51: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100217.log")
L 02/17/2010 - 09:10:51: [MySQL] Thread worker was unable to start.
L 02/17/2010 - 09:10:51: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "SQL_ThreadQuery") - debug not enabled!
L 02/17/2010 - 09:10:51: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2010 - 13:39:56: Start of error session.
L 02/17/2010 - 13:39:56: Info (map "de_irak") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100217.log")
L 02/17/2010 - 13:39:56: [AMXX] Run time error 4 (plugin "warmuppro_PL.amxx") - debug not enabled!
L 02/17/2010 - 13:39:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/17/2010 - 14:23:17: Start of error session.
L 02/17/2010 - 14:23:17: Info (map "de_rats_2002") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100217.log")
L 02/17/2010 - 14:23:17: [AMXX] Run time error 4 (plugin "warmuppro_PL.amxx") - debug not enabled!
L 02/17/2010 - 14:23:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#4 Bino

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:50
  • Lokalizacja:Ja wiem
Offline

Napisano 17.02.2010 18:50

Źle ,że brałeś serwer na gry.wilan i zrobiłeś go diablo modem. Bo ta firma się nie nadaje na ten mod. Miałem ten sam błąd - serwer był tak przeciążony diablo modem ,że się wyłączał przy zmianie mapy a był tylko wgrany diablo mod 5.9L bez przeróbki oraz tam np. dmm , muzyka za paką i nic więcej. Zmień hosting na lepszy albo zrób innego moda na tym serwerze bo i tak nic z tym nie zrobisz.

#5 Osiedlowy Koks

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 18.02.2010 16:05

A czy serwer tserwery.pl są dobre pod diablo ? np. serwer z Francji ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych