roundsound
kojot06
15.02.2010
proszę aby mi ktoś przerobil tego roundsound. Znaczy przerobić plik sma.
Chciałbym żeby odtwazało na przemian na koniec rundy takie piosnki:
CT Sounds
"sound/misc/rs/east.mp3" "CT"
"sound/misc/rs/just.mp3" "CT"
"sound/misc/rs/lips.mp3" "CT"
T Sounds
"sound/misc/rs/every.mp3" "T"
"sound/misc/rs/nine.mp3" "T"
"sound/misc/rs/give.mp3" "T"
Pod ten plik sma co dam w załączniku. Tylko proszę o zmienienie żeby dzialalo na te piosenki.
I jeszcze prosilbym o napisanie jakie cvary mam wpisac do amcc.cfg
To nie jest mój roundsound i nie umiem go przerobić wiec bardzo bym był wdzięczny jakby ktos mi go przerobił właśnie na te piosenki
Chciałbym żeby odtwazało na przemian na koniec rundy takie piosnki:
CT Sounds
"sound/misc/rs/east.mp3" "CT"
"sound/misc/rs/just.mp3" "CT"
"sound/misc/rs/lips.mp3" "CT"
T Sounds
"sound/misc/rs/every.mp3" "T"
"sound/misc/rs/nine.mp3" "T"
"sound/misc/rs/give.mp3" "T"
Pod ten plik sma co dam w załączniku. Tylko proszę o zmienienie żeby dzialalo na te piosenki.
I jeszcze prosilbym o napisanie jakie cvary mam wpisac do amcc.cfg
To nie jest mój roundsound i nie umiem go przerobić wiec bardzo bym był wdzięczny jakby ktos mi go przerobił właśnie na te piosenki

Załączone pliki
kubus
15.02.2010
Z tego co wiem wszystkie kawałki dopisuje się do config/roundsound.ini
Nie trzeba edytować kodu.
Nie trzeba edytować kodu.
kojot06
15.02.2010
tylko ze w tym pliku sma. jest na 5 piosenek dla kazdej drużyny a ja chce żeby było na 3 dla kazdej i na te piosenki co napisałem. Tylko proszę przerobić ten plik sma.
kubus
15.02.2010
kojot06, troche mnie nie rozumiesz, w pliku roundsound.ini możesz sobie odejmować, dodawać, zmieniać nazwy.
Więc powiedz mi po co chcesz edytować kod? skoro nie ma takiej potrzeby. Poprostu ustaw sobie w roundsound.ini 3 kawałki i to wszystko.
Więc powiedz mi po co chcesz edytować kod? skoro nie ma takiej potrzeby. Poprostu ustaw sobie w roundsound.ini 3 kawałki i to wszystko.
kojot06
16.02.2010
no i wpisałem te 3 kawalki zamiast tych 5 co tam bylo w roundsoun.ini i nie działa teraz w ogole;/
ok działa tak jak mowileś
tylko ze mam taki problem ze nie działa mi na de_dust2 muzyka
no i wpisałem te 3 kawalki zamiast tych 5 co tam bylo w roundsoun.ini i nie działa teraz w ogole;/
ok działa tak jak mowileś