Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

NIE DZIALA MI MOD NIE WIEM CO ROBIC


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 bodzio102

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
Offline

Napisano 06.08.2008 15:18

poprzednie tematy przyniosly wiele odpowiedzi i zrobilem co trzeba bylo i nic nie dziala
mam prosbe niech ktos z dobtym sercem wysle mi caly plik addons z predator mod bo ja robie juz od ok 8 godzin tylko to i nic nie dziala nie wiem co zle robie moze nie umiem tego wlaczyc nie wiem pomozcie
mail bgr@o2.pl
  • +
  • -
  • 0

#2 Marta

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:172
Offline

Napisano 06.08.2008 16:41

boże bodzio addons masz cały czas w cstrike :o a jak go nie masz to ściągnij amxx i będziesz go miał i wgraj moda
  • +
  • -
  • 0

#3 bodzio102

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
Offline

Napisano 06.08.2008 19:42

tak wiem ze mam ale jednak nie potrafie wlaczyc tego moda nie wiem co robie zle ale mi nie dziala zalamac sie mozna
moze te WSZYSTKIE mody nie sa pod cz z tego co wiem sa ale z powodu mojego zalamania nerwowego pytam sie dla pewnosci
  • +
  • -
  • 0

#4 PEREF

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:201
  • GG:
Offline

Napisano 07.08.2008 15:01

Bodzio spróbuj jeszcze raz wgrać ten mod na serwer, jeśli nie będzie działał pokaż jakie błędy w logach wywala, ponadto pokaż też meta list

btw. wgrywałeś Hambuger Hill PredatorMod ?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych