Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxbans bu d3f3nd3r


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 GoldeN

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 14.02.2010 21:47

Witam. Dziś robiłem reinstall całego AmxBans 5.1 by d3f3nd3r i mam problem. Robiłem reinstall kilka razy bo mi błędy wychodziły, aż w końcu taki błąd, po instalacji pisze przejdź do amxbans i wyskakuje to:

Dołączona grafika

Nadałem CHMODY na katalogi Smarty, Templates-c i include. Kilka razy ściągałem AMXBANS ale nie pomogło.

Użytkownik GoldeNx3 edytował ten post 14.02.2010 21:52


#2 honey

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 124
Zaawansowany

  • Postów:606
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:n / a
Offline

Napisano 14.02.2010 21:50

Gdzie masz hosting ?

#3 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 14.02.2010 21:53

Gdzie masz hosting ?


xaa.pl Wcześniej wszystko super działało. Banowało, zapisywało i wszystko. Instalowałem też zwykłego AmxBansa 5.0 ale to samo wyskakuje.

Użytkownik GoldeNx3 edytował ten post 14.02.2010 22:11


#4 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 14.02.2010 22:55

Sry jednak jest, ale dopiero później się władowało... Tutaj bym powiedział że Smarty class nie ma poprawnej nazwy czyli jest z małych liter.. Ale to jeszcze nie jest to chyba.. Potrzebny ktoś ze znajomością PHP ;)

Użytkownik c1rca edytował ten post 14.02.2010 22:56

  • +
  • -
  • 1

#5 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 14.02.2010 23:08

Dobra, zainstalowałem, przy kopiowaniu było zamień duże litery na małe. Ale pojawił się drugi dawniejszy problem. Nie mogę się zalogować na admina, po wlogowaniu od razu wylogowuje... A nei da się wcisnąć 'zapamiętaj' jak ktoś mi to pisał... Co robić?

Między logowaniem a wylogowaniem jest taki błąd:

Dołączona grafika

@edit

http://i49.tinypic.com/2hmm045.jpg

Lepszy ss.

Użytkownik GoldeNx3 edytował ten post 14.02.2010 23:41


#6 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 15.02.2010 00:18

Na pewno chmody wszystkie nadałeś?
  • +
  • -
  • 0

#7 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 15.02.2010 07:33

Na pewno chmody wszystkie nadałeś?


Tak, na folder Templates_c, Include i Smarty.

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 15.02.2010 08:11

a na folder /tmp/ już nie :mur:
  • +
  • -
  • 0

#9 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 16.02.2010 14:13

a na folder /tmp/ już nie :mur:


Teraz nadałem, ale logować dalej się nie da.

#10 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 16.02.2010 21:30

Ale logować się nie da z powodem ???
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych