Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nietypowe problemy z adminem i amxmodmenuwersja amxx 1.71b


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ilidian

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:KBR
Offline

Napisano 13.02.2010 11:22

Tak jak w temacie. Mam dziwny problem. Na serwerze do lanu zainstalowałem amx, no i wszystko ładnie działa, dodałem pluginy i jest ok. Ale nawet przy czystym users.ini mogę banować, kickować przez konsolę itd, a po wpisaniu amxmodmenu pojawi się menu, ale szare/nieaktywne. Po dodaniu admina w users.ini to samo, dalej moge banować kickować slapować, a dostępu do amx jak nie było tak nie ma TT

"192.168.0.1" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"



Ktoś wie co jest grane ?
  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 13.02.2010 11:29

; Examples of admin accounts:
; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

już wiesz?

Użytkownik Pawlak edytował ten post 13.02.2010 11:31

  • +
  • -
  • 0

#3 ilidian

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:KBR
Offline

Napisano 13.02.2010 11:43

"192.168.0.1" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

i dalej to samo T_T

Ban kick slap itd działa, ale dostepu do menu nie ma
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 13.02.2010 11:56

A można wiedzieć dlaczego nie korzystasz z najnowszej wersji ?
pokaz cmdacess.ini
  • +
  • -
  • 0

#5 ilidian

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:KBR
Offline

Napisano 13.02.2010 18:10

niestety, nie znalazłem cmdacces szukałem ręcznie jak i zarówno z wyszukiwarki. W jakiej lokalizacji się znajduje?

Może to dziwnie zabrzmi, ale mam problemy z instalacją ręczną, więc ściąłem gotowca, choć dawniej udało mi się postawić amx'a ręcznie :zly:
  • +
  • -
  • 0

#6 Tyber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 14.02.2010 00:05

W jakiej lokalizacji się znajduje?

cstrike/addons/amxmodx/configs tutaj znajdziesz plik cmdaccess.ini

Użytkownik Md edytował ten post 14.02.2010 00:06

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych