Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

HandelMoże postawimy.
Temat rozp. E3G, 10.02.2010 17:52
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10.02.2010 17:52
Siema to jest temat dla głównie dla administratorów i moderatorów ale warto się spytać także was user -ów.
Może dodacie zakładkę Handel ?
-Amx
-HL Keys
-Inne
Czekam na odpoiwedzi
Może dodacie zakładkę Handel ?
-Amx
-HL Keys
-Inne
Czekam na odpoiwedzi
Napisano 10.02.2010 18:00
taa... i żeby napisać ogłoszenie należy wysłać SMS'a pod numer 79XXX o treści XXXXX za jedyne 9zł(10.98zVat) 
A poza tym AMXX w handlu ?
Keye ? Szału z nimi nie ma.
Zostają tylko inne...

A poza tym AMXX w handlu ?
Keye ? Szału z nimi nie ma.
Zostają tylko inne...
Napisano 10.02.2010 19:24
Jeśli chodzi o keye to mógł bym zostać oficjalnym paserem ;D Legalne klucze sprzedaje 
Co do tematu, to troszke mija się z celem, bo z forum zrobimy bazar, z moderatorów i MU i innych władających amx'em w wersji nazwijmy to "zaawansowanej" właścicielami straganów, a użytkowników klientami...

Co do tematu, to troszke mija się z celem, bo z forum zrobimy bazar, z moderatorów i MU i innych władających amx'em w wersji nazwijmy to "zaawansowanej" właścicielami straganów, a użytkowników klientami...

IP: ts3.cserwerek.pl
Napisano 10.02.2010 20:35
Zdało by się nawet, kupił bym na pewno nie jedną rzecz

Napisano 11.02.2010 20:03
lub kategoria w której userzy mogli by pisać zlecenia na pluginy
Napisano 11.02.2010 20:12
tak ale wtedy nikt by nie pisal za free tylko by pisali napisz w zleceniach

Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 11.02.2010 20:40
A wiecie że miejsce na straganie kosztuje ?
To nie może być na zasadzie że amxx.pl udostępnia miejsce a tylko wy sobie na tym "kasę trzepiecie".
Ciekawe czy byli byście w stanie zapłacić za to żeby móc się ogłaszać na amxx.pl
Nie, nie będzie niczego takiego na tym forum, chyba że mnie przekonacie dobrymi argumentami
To nie może być na zasadzie że amxx.pl udostępnia miejsce a tylko wy sobie na tym "kasę trzepiecie".
Ciekawe czy byli byście w stanie zapłacić za to żeby móc się ogłaszać na amxx.pl
Nie, nie będzie niczego takiego na tym forum, chyba że mnie przekonacie dobrymi argumentami

Napisano 11.02.2010 20:54
Więc dodajemy Inne

Napisano 11.02.2010 21:00
Myślę że Pavulon jasno się określił, pozwolę sobie zamknąć temat.
25%?
25%?

IP: ts3.cserwerek.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych