Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z xredirect


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.02.2010 11:33

Witam, mój xredirect wgrany na 4 serwery nie działa poprawnie. Wyświetla dobrze ogłoszenie z listą serwerów, po wpisaniu /server wyświetla listę, ale po kliknięciu, wybraniu serwera na który chcemy przejść, nic się nie dzieje.

Cvary:

redirect_active 1
redirect_auto 4
redirect_manual 1
redirect_follow 0
redirect_check_method 2
redirect_announce 60
redirect_announce_mode 2
redirect_announce_alivepos_x -1,0
redirect_announce_alivepos_y 0,01
redirect_announce_deadpos_x -1,0
redirect_announce_deadpos_y 0,35
redirect_show 0
redirect_adminslots 1
redirect_maxadmins 0
redirect_retry 0
redirect_hidedown 0


serverlist.ini

[HashJama #1 [TP]]
address=193.33.176.148
port=27015
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1

[HashJama #2 [FFA]]
address=193.33.176.188
port=27015
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1

[HashJama #3 [DM]]
address=193.33.176.53
port=27015
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=1

[HashJama #4 [Aim Hs]]
address=193.33.176.15
port=27015
cmdbackup=2
noauto=redirect_auto
nomanual=redirect_manual
nodisplay=0
adminslots=0


Co trzeba zmienić, żeby przekierowanie zaczęło działać?
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.02.2010 11:55

A co się wyświetla w konsoli gdy chcesz przejść?
  • +
  • -
  • 0

#3 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.02.2010 13:48

Nic się nie wyświetla zarówno w say`u jak i w konsoli.
  • +
  • -
  • 0

#4 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 09.02.2010 15:42

Pozmieniałeś connect na Connect ?
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.02.2010 16:42

Wszystkie serwery są Steam, więc nie zmieniałem.
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 09.02.2010 16:44

Wszystkie serwery są Steam, więc nie zmieniałem.

No to właśnie przede wszystkim na serwerach Steam należy to zmienić ;>
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych