Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z językiem.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Sagan

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • GG:
  • Lokalizacja:Legnica
Offline

Napisano 03.02.2010 18:16

Witam! Mam we władaniu 2 serwery z dwóch różnych hostingów. Obydwa konfigurowałem identycznie od czystych amxów i na jednym z nich mam problem, a mianowicie cały czas 'Personal language' zmienia się na angielski i tym samym cały amx jest po angielsku. Po zmianie ręcznie na polski po wejściu na serwer znowu jest angielski. Czym to może być spowodowane? I gdzie włącza się wczytywanie pliku advertisements.ini?
  • +
  • -
  • 0

#2 off_line

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:22
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Domaradz
Offline

Napisano 03.02.2010 18:27

Co do języka to pomoże to:

http://amxx.pl/dodawanie-jezyka-w-dproto-t15002.html

Aby wczytywało plik advertisements.ini musisz mieć ten plugin:

http://amxx.pl/autoresponderadvertiser-t201.html

Użytkownik off_line edytował ten post 03.02.2010 18:28

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych