Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kupilem serwa i diablo nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 01.02.2010 15:59

Tak jak w temacie wykupilem serwer i wrzucilem diablo 5.9l czysty nic nie robilem i serwer nie chce sie wlaczyc ciagle sie uruchamia i nic
mam kupionego serwa na niceshoot
  • +
  • -
  • 0

#2 BraUn878

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Police
Offline

Napisano 01.02.2010 16:11

Pokaż loga.
Znajdziesz je tutaj:
/cstrike/addons/amxmodx/logs/

  • +
  • -
  • 0

#3 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 01.02.2010 16:39

W tym problem ze nie mam logow tylko o zmianie mapy sa
  • +
  • -
  • 0

#4 BraUn878

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Police
Offline

Napisano 01.02.2010 16:59

Mimo to podaj.
A tu coś jest?:
/cstrike/logs/
  • +
  • -
  • 0

#5 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 01.02.2010 17:08

Jest tylko zmiana mapy

Użytkownik Pavulon edytował ten post 01.02.2010 18:05
nie dość że ponad 500linii logów to jeszcze bez tagów BBCode

  • +
  • -
  • -2

#6 HalveS

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:25
  • GG:
  • Lokalizacja:ŁdZ
Offline

Napisano 07.02.2010 22:45

A dobrze poustawiales cvary? Skoro nie ma nic o diablo, to moze w ogole nie dodales pluginu diablo zeby sie uruchamial?
  • +
  • -
  • 0

#7 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 07.02.2010 22:48

Ludzka głupota i bezmyślność nie zna granic...
Napisz do NiceShoot oni Ci wyciągną logi, zapewne nie zapomniałeś wgrać jakiegoś folderu od Diablo, pewnie tego co się dodaje w
addons>amxmodx>
diablo

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych