←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

jakiś błąd nie wiem ocb.

Zablokowany

Bino - zdjęcie Bino 29.01.2010

Witam, serwer się wyłącza czasem z takim błędem :

L 01/29/2010 - 13:05:39: FATAL ERROR (shutting down): MSG_ONE or MSG_ONE_UNRELIABLE with no target entity

FATAL ERROR (shutting down): MSG_ONE or MSG_ONE_UNRELIABLE with no target entity

o co chodzi?
Odpowiedz

Nie znam się za bardzo :) Zawsze miałem problemy, ale z tego co czytałem to nie jest plugin tylko koleś tam pisał ,że używa tego na serwerze i również coś takiego pisze "
Czy coś jeszcze muszę jeszcze poprawić?" więc ja sam nie wiem już ,który kod jest poprawny więc Ty mi tutaj napisz :)
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 29.01.2010

Witam, serwer się wyłącza czasem z takim błędem :

L 01/29/2010 - 13:05:39: FATAL ERROR (shutting down): MSG_ONE or MSG_ONE_UNRELIABLE with no target entity

FATAL ERROR (shutting down): MSG_ONE or MSG_ONE_UNRELIABLE with no target entity

o co chodzi?

cały czas wyłącza ci się z tym błędem ? wyłączaj kolejne pluginy aż błąd zniknie. potem daj .sma tego pluginu
Odpowiedz

Nie cały czas, dzisiaj o 10:10 około to nastąpiło a potem 13 ;] Dam znać jak jeszcze raz takie coś się stanie bo nie wiem czy naprawiłem czy nie dlatego też nie zamykajcie :) Dziękuje.

Dobra wiem o co chodzi. Chodzi o plugin diablo mod :) Nie wstawię załącznika ale kto chce zobaczyć o co chodzi to najlepiej na Pw proszę :) - dam tej osobie sma ale żeby nie było tak ,że bierzecie sma a się wycofujcie z roboty.
Użytkownik Bino edytował ten post 29.01.2010 18:08
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 30.01.2010

A na PW nikt nie lubi pomagać ;)
Więc zamknąć temat ?
Odpowiedz
Zablokowany