Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Widzialność serwera steam ,nosteam


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Tiger_pl

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:161
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.01.2010 07:11

Przerabianie serwera aby był widziany dla steam i NS
Wejdz w dproto.cfg
Zamień

ServerInfoAnswerType = 1
na
ServerInfoAnswerType = 0
.
UWAGA! Nie każdemu z NS będzie się wyświetlać!

link do tematu :
http://amxx.pl/najno...oto-t11240.html

Sorry ,że odświeżam temat ale tu coś jest nie tak .
U mnie w configu dproto.cfg jest wyraźnie napisane :
# ServerInfoAnswerType (0/1)
# Sets server answer type for query requests
# 	0 = New style (Source Engine)
#	1 = Old Style (Fix favorites list for p.47 clients)
#	2 = Hybrid mode - best solution for now, server is visible anywhere
ServerInfoAnswerType = 2

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza iż

# ServerInfoAnswerType (0 / 1)
# Server określa rodzaj odpowiedzi na zapytanie wnioski
# 0 = Nowy styl (Source Engine)
# 1 = Old Style (Fix listy ulubionych str. 47 klientów)
# 2 = tryb hybrydowy - najlepszym rozwiązaniem teraz serwer jest widoczny w dowolnym miejscu
ServerInfoAnswerType = 2

w pliku dproto trzeba ustawić tak:

ServerInfoAnswerType = 2

Jeśli te info jest zbędne proszę usunąć ale myśle ,że problemy w/w userow wynikają właśnie ze złym wpisaniem tego parametru.

Użytkownik Tiger_pl edytował ten post 29.01.2010 07:19





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych