Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

strażnik interpu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 eL1x

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:GBW
Offline

Napisano 27.01.2010 20:41

Witam. Czy ktos mógł by mi przerobić Strażnik ex_interp v1.2.1 tak by pokazywał również graczy ze złym interpem z ns (o ile to możliwe)? Z góry dzięki



Plik sma;

#include <amxmodx>
#define MIN_TIME 1.0

new gcvarMinInterp,gcvarMaxInterp,gcvarPunish,gcvarPunishDelay;
new gcvarShowTut;

#include "colorChat.inl"

public plugin_init(){
	register_plugin("Pokaz interp","1.2.1","grankee&r3x")
	gcvarMinInterp=	register_cvar("amx_mininterp","0.01",0,0.01);
	gcvarMaxInterp=register_cvar("amx_maxinterp","0.01",0,0.01);
	gcvarPunish=register_cvar("amx_baninterp_punish","0");
	gcvarPunishDelay=register_cvar("amx_baninterp_delay","30.0");
	gcvarShowTut=register_cvar("amx_show_tutorial","1");
	pokaz()
}
public pokaz(){
	new players[32],count
	get_players(players,count)
	for(new i=0;i<count;i++){
		if(is_user_bot(players[i])) continue;
		query_client_cvar(players[i],"ex_interp","interp");
	}
	set_task(10.0, "pokaz");
}
public interp(id,const cvar[],const value[]){
	new Float:val=str_to_float(value);
	new Float:fMin=get_pcvar_float(gcvarMinInterp);
	new Float:fMax=get_pcvar_float(gcvarMaxInterp);
	if(val<fMin||val>fMax){
		new name[32]
		get_user_name(id,name,31);
		ColorChat(0, GREEN,"[Interp]^x01 Gracz ^x04%s^x01 ma zly interp (%s)",name,value);
		if(get_pcvar_num(gcvarShowTut)>0){
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 Interp dozwolony na tym serwerze to zakres od ^x04%4.2f^x01 do ^x04%4.2f",fMin+0.0001,fMax+0.0001);
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 Aby zmienic swoj interp na dozwolony na tym serwerze wpisz w consoli gry:");
			ColorChat(id, GREEN,"[Interp]^x01 ex_interp ^"wartosc^""); 
		}
		if(get_pcvar_num(gcvarPunish)){
			if(!task_exists(id)){
				set_task(floatmax(get_pcvar_float(gcvarPunishDelay),MIN_TIME),"kickuj",id);
			}
		}
	}else if(task_exists(id))
		remove_task(id);
}
public kickuj(id){
	new Float:fMin=get_pcvar_float(gcvarMinInterp)+0.0001;
	new Float:fMax=get_pcvar_float(gcvarMaxInterp)+0.0001;
	console_print(id,"---------------------------------------");
	console_print(id,"[Interp] Interp dozwolony na tym serwerze to zakres od %4.2f do %4.2f",fMin,fMax);
	console_print(id,"[Interp] Aby zmienic swoj interp na dozwolony na tym serwerze wpisz w consoli gry:");
	console_print(id,"[Interp] ex_interp ^"wartosc^""); 
	console_print(id,"---------------------------------------");
	server_cmd("amx_kick #%d ^"Zmien ex_interp (czytaj w konsoli)^"",get_user_userid(id));
}

  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 27.01.2010 20:54

Nie da wczytać interpu gracza który gra na NS'ie. Tak że z "Twojego" pomysłu nici.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych