Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

m_girl & server.cfg


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 k00wb0j.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:89
Offline

Napisano 27.01.2010 13:49

Witam!
1. Miałem kiedyś plugin girlm by Miczu. Ponownie chciałem teraz go wgrać i śmiga, tylko jaka flaga odpowiada za żeby mieć model ? :-)
2. Po wgraniu 2 protokołów na serwer, zmienił mi sie lang serwera i nie zapamiętuje polskiego języka.. Myśle, że to jakaś komenda w server.cfg jest. Jak ktoś zna to może podac :-)

Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 0

#2 Stig

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:87
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 27.01.2010 14:13

Znajdź w amxx.cfg linijke:

amx_mldebug ""

I zmień na:

amx_mldebug "pl"

  • +
  • -
  • 1

#3 k00wb0j.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:89
Offline

Napisano 27.01.2010 14:15

Zmienione i działa :]
Także jeden problem rozwiązany.. :D
  • +
  • -
  • 0

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 27.01.2010 14:28

co do pluginu m_girl to nie jest on na flage tylko na user_info wiec w konsoli musisz wpisać
setinfo "_girl" "tak"

  • +
  • -
  • 0

#5 k00wb0j.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:89
Offline

Napisano 27.01.2010 14:46

to jak każdy gracz wpisze setinfo "_girl" "tak" to będzie mieć skina, tak ?
Kiedyś miałem inaczej dawałem nick, pw, flage p i smigały sobie panienki w skinach na swoich nickach i gitara..
I teraz nei wiem jaka flaga odpowiada za to ...
  • +
  • -
  • 0

#6 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 27.01.2010 15:01

Musiałeś mieć przerobiony plugi bo oryginał ma na info
  • +
  • -
  • 0

#7 k00wb0j.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:89
Offline

Napisano 28.01.2010 11:19

nie , mialem ten standardowy stąd i działało, a tereaz nie chce. Tylko chce wiedzieć jaką flage trzeba dać, żeby smigała sobie osoba ze skinem ;)
  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.01.2010 11:25

m_girl - model dziewczyny dla chetnych (dziewczyn) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
wymagany dostęp ADMIN_LEVEL_D (flaga "p")
  • +
  • -
  • 0

#9 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 30.01.2010 00:01

W czasie przenoszenia forum musialo byc pare problemow z opisem plikow, bo w zip jest wersja na set_info, a w sma jest wersja na flage.



Jak ktos chce naskoczyc kogos za ten problem to spytajcie pana z gory kto jest winny bo ja nie sledze tego :&
PS. joke
  • +
  • -
  • 1

#10 k00wb0j.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:89
Offline

Napisano 07.02.2010 13:53

Niestety, ale sie pospiesszyłem imyliłem. Nie działa mi lang pl na serwerze.
A co do modeli to, jak osoba wpisała setinfo _pw "hasło" i setinfo "_girl" "tak" to i tak nie miała modela, a flage w users.ini była... ; - )
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych