Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AMX BANS


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bino

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:50
  • Lokalizacja:Ja wiem
Offline

Napisano 26.01.2010 17:53

Witam, posiadam 2 serwery, na jednym amx bans działa spoko banuje od razu ale na drugim [DiabloMod] już nie jest tak prosto, gdy banuje trzeba czekać 3 min aż się załaduje ;/ Ocb? Proszę o pomoc.

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 26.01.2010 18:18

Słaba baza danych? Proszę Was, nikt nie jest wróżką, podaj choć logi...
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 Bino

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:50
  • Lokalizacja:Ja wiem
Offline

Napisano 26.01.2010 19:47

W tym problem ,że w logach nie ma błędów ani nic.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych