Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z sxe ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 temporary4321

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 26.07.2008 21:21

taki oto blad mi wyskakuje

Dołączona grafika

;/;/ jakis pomysl co to moze byc ?

edit , jesli to cos zmienia to mam win xP pro x64
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.07.2008 22:43

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=50

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 27.07.2008 13:45

3. mogą występować problemy z uruchomieniem sXe Injected na windows'ie na którym jest zainstalowana aplikacja "Style XP", czy inna zmieniająca kernel systemowy (zmienia wygląd systemowego loadera) jak i z TuneUp Backup.


#4 temporary4321

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 28.07.2008 16:24

nie mam poinstalowanych zadnych tyle xP

po prostu goly 64 bitowy xP
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 28.07.2008 22:35

temporary4321, a jakiś AntyWirus?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych