Obecnie reputacje może dać każdy co myślicie o tym że reputacje może dać tylko autor tematu ? tak jak było wcześniej
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Reputacja
Temat rozp. DarkGL, 22.01.2010 18:07
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22.01.2010 18:07
Napisano 22.01.2010 18:24
Moim zdaniem niech będzie tak jak jest. Często na innym forum ktoś inny był autorem tematu, a inny user pomógł akurat mi i nie było jak plusa wystawić.
Napisano 22.01.2010 18:33
ale pomysl ze wstawiasz pluga to nie dostaniesz za niego repa tylko ty bedziesz mogl komus dac 
jak juz to proponowalbym ze kazdy ma na start 10 repa i moze dawac innym ale wtedy placi
taka jakby waluta lub znacznik w bbcode daj reputa zeby zobaczyc wiadomosc
ale tylko w pluginach

jak juz to proponowalbym ze kazdy ma na start 10 repa i moze dawac innym ale wtedy placi

Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 22.01.2010 18:52
Taa... Jak dam limit pkt dostępnych dla użytkowników to będzie ich jeszcze mniej dla innych.
Już w pierwszych dniach IPB tak było i były teksty w stylu "już dziś nie mogę dać rep., jak będę pamiętał to dam jutro".
A co do limitu że tylko autor może dać to by się sprawdzało tylko w działach "problemy".
Już w pierwszych dniach IPB tak było i były teksty w stylu "już dziś nie mogę dać rep., jak będę pamiętał to dam jutro".
A co do limitu że tylko autor może dać to by się sprawdzało tylko w działach "problemy".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych