Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer się wyłącza, dproto?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 KornikSnk

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Lokalizacja:sanok
Offline

Napisano 19.01.2010 19:19

Witam, serwer mi się wyłącza średnio raz dziennie

Log z konsoli serwera (unixstorm.org)


./hlds_run: line 321: 29624 Naruszenie ochrony pamięci $HL_CMD


Posiadam dproto 0.3.7
  • +
  • -
  • 0

#2 bartex1991

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:72
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Augustów
Offline

Napisano 19.01.2010 19:25

Jesli masz hlds wersje 4617 sprobuj zrobid downgrade do 4383
  • +
  • -
  • 0

#3 KornikSnk

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Lokalizacja:sanok
Offline

Napisano 19.01.2010 19:40

Posiadam dproto 0.3.7, napisałem jaką posiadam ..
  • +
  • -
  • 0

#4 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 19.01.2010 20:38

server nie wyrabia... zmniejsz wartosci
sys_ticrate

fps_max

  • +
  • -
  • 0

#5 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 20.01.2010 02:03

mam ten sam problem po ostatnich problemach wilanu. Niestety zmniejszenie fps_max i sys_ticrate nic nie daje.
Zauwazylem ze serwer bez amx-a wstaje, po wlaczeniu amx-a kicha.
  • +
  • -
  • 0

#6 ToFFiK

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:91
  • Lokalizacja:Przy kompie
Offline

Napisano 20.01.2010 08:45

przeciez pisze ze ma przeciazenie , jak bys nie mial amxa to raczej ze by nie padal bo przecież serv z cs nie moze pasc przez cs...
  • +
  • -
  • 0

#7 KornikSnk

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Lokalizacja:sanok
Offline

Napisano 20.01.2010 15:14

zmiana fps_max i sys_ticrate jest zabroniona, proszę o udzielenie dobrej porady !
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych