Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

SERW OFF :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Casio

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:236
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.01.2010 16:45

witam. gramy na serwie i nagle serw off:(
nie wiem co się dzieje;/
nie sty 17 16:37:58 CET 2010: Server restart in 10 seconds
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Unable to load engine, image is corrupt.
Error:libsteam_api_c.so: cannot open shared object file: No such file or directory
nie sty 17 16:37:48 CET 2010: Server restart in 10 seconds

może mi ktoś pomóc. nie chce mi się wszystkiego od nowa wgrywać. czy na podstawie tego zapisku uda się wyjaśnić problem?
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 17.01.2010 16:51

Error:libsteam_api_c.so: cannot open shared object file: No such file or directory

nagle ci zaginął plik libsteam_api_c.so ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Casio

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:236
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.01.2010 16:58

no raczej tak. ja nic nie robiłem a kolega tez nic. da rade to naprawić?
help me :(

Użytkownik Casio edytował ten post 17.01.2010 17:04

  • +
  • -
  • 0

#4 ToFFiK

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:91
  • Lokalizacja:Przy kompie
Offline

Napisano 17.01.2010 18:03

reinstalacja servera w panelu na hostingu
  • +
  • -
  • 0

#5 Casio

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:236
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.01.2010 18:24

dobra, już zrobione. pościągałem pliki z neta i podmieniłem i wszystko działa. do zamkniecia
  • +
  • -
  • 0

#6 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7178
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 17.01.2010 20:07

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Problem rozwiązany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych