Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z HLDS


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Karol0x

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 22.07.2008 16:21

Witam,gdy chce uruchomić server na HLDS z packiem baku to mi się wyświetla takie coś :

Wystąpił problem z aplikacją HLDS Launcher i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Nawet jak usunełem ten pack to dalej to jest :(
Resetowałem komputer,od kolegi brałem ten plik HLDS i nic
Nie wiem czy trzeba CS odinstalować i zainstalować ale nie wiem pomóżcie :help:
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 22.07.2008 16:51

Spróbuj zainstalować patcha ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 Karol0x

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 22.07.2008 16:58

Jakiego patcha?
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 23.07.2008 08:30

Chodźby takiego:
http://www.freewebto... ... b_v2_5.exe
  • +
  • -
  • 0

#5 Karol0x

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 23.07.2008 15:40

Ok dzięki,ale jednak przeinstalowałem CS i pomogło nie wiem czemu tak się zrobiło ;>
Temat można zamknąć...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych