Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admin Logs 1.2


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Duffnexter

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:191
  • Lokalizacja:Oak Forest
Offline

Napisano 09.01.2010 08:08

DODALEM NOWY PLUGIN DO SERVERA, ZROBILE WSZYSTKO CO TRZEBA, W AMX_PLUGINS PISZE ZE JEST RUNNING, FOLDER ZROBIONY W AMXMODX> LOGS NAWET ZROBILEM W AMXMODX>CONFIG NADALE CHMODY 777, JEST UMIESZCZONY W PLUGINS.INI W ODPOWIEDNIM MIEJSCU, LOGI SIE NIE ZAPISOJA, CZY MOZE MI KTOS pomódz TO NAPRAWIC? PLUGIN MAM Z TEJ STRONY
Admin Logs 1.2 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X DODAM JESZCZE ZE UZYWAM OPCJI SZUKAJ, TEXT ADMIN LOGS W DZIALE PROBLEM Z PLUGINEM.
  • +
  • -
  • 0

#2 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 09.01.2010 09:16

bedna12, ładne słownictwo, na dodatek dużymi literami.

Dodałeś/aś cvary do pliku amxx.cfg?
Dopisałeś/aś adminlogs.amxx na samym dole pliku plugins.ini?

Sprawdź w logach AmxXa czy nie wyskakuje jakiś błąd.


PS: Wydaje mi się że post naruszył regulamin...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych