Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

db5.9ldb5.9l


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 07.01.2010 21:51

Wersja amxxa 1.8.1
Wersja diablo 5.9l
Moduły:
fun
;engine
;fakemeta
;geoip
;sockets
;regex
;nvault
cstrike
csx
;hamsandwich
Mam diablo moda 5.9l (hostvision.pl) i gdy wgrałem diablo na czysty serwer pojawiłem się pewien błąd (już od początku serwera) gdy zmienia się mapa wyłącza się serwer i dopiero po jakiś 10 minutach chce się włączyć ...
W konsoli nic niema ....
Dodam jeszcze tylko to że mam bazę mysql na db4free.net (jeśli to komuś pomoże)
Więc co stanowi problem ?

Proszę bardzo , pomoże ktoś?
  • +
  • -
  • 0

#2 Ortega

    mów mi Orti

  • Power User

Reputacja: 361
Wszechpomocny

  • Postów:640
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 07.01.2010 22:05

#include <engine>
#include <fakemeta>
#include <cstrike>

#include <fun>
#include <csx>

Mówi Ci to coś?
  • +
  • -
  • 0

#3 KariiO

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 07.01.2010 22:14

Mam "włączyć" engine i fatameta :D ?
  • +
  • -
  • 0

#4 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 07.01.2010 22:20

One ci się same odblokują :> Ty odblokuj MySQL
  • +
  • -
  • 1

#5 KariiO

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 07.01.2010 22:23

Lol2 :) odblokowałem MySql i śmiga :) +
  • +
  • -
  • 0

#6 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 08.01.2010 11:42

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: śmiga

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych