Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nowa Klasa - "Diablo"Problem z baza.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Owner123

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:331
  • Lokalizacja:Barty ;]
Offline

Napisano 06.01.2010 15:25

Witam.
O tuż postanowiłem zrobić nową postać o nazwie Diablo.
Wszystko działa, poza jednym ... Dodawaniem wpisow do SQL
Wersja Diablo 5.9l edytowana na 201lvl, blokada /klasa zanim nie minie 120 sec i mozliwosc dawania itemow.
W petlach przy create_class pozwiekszalem wartosci o jeden oraz zmienilem styl menu klasy z starego na nowy.
  • +
  • -
  • 0

#2 SzukamProDM

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:264
  • Lokalizacja:Sie Biora Dzieci?
Offline

Napisano 06.01.2010 15:30

jezeli wszystko zrobiles i nie dziala.. to stworz od nowa tabele w mysql.. ;) Bo tylko nowa gracza dodaje rekord 9 klasy;P
  • +
  • -
  • 0

#3 Owner123

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:331
  • Lokalizacja:Barty ;]
Offline

Napisano 06.01.2010 16:01

2 razy czyscilem baze (na domowej bazie) i nic.
Poza tym wspomne ze na innych klasach exp dziala tylko na tej jednej nie chce dzialac. Przyczyna tego jest taka ze nie tworzy kolejnego wpisu do bazy.
Tzn. jak w bazie sa wpisy z 'klasa' 1-8 to nie chce mi stworzyc 9, a jak dodalem taki wpis recznie w ogole klasa nie dzialala.
Nawet jesli to Miczu cos wspominal ze nawet jak doda kolejna klase, to bedzie mozna na starej bazie nadal grac.

Użytkownik Owner123 edytował ten post 06.01.2010 16:03

  • +
  • -
  • 0

#4 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 06.01.2010 16:47

Zmienne, pętle wszystko?:F
Hmm a takie pytanie w bazie masz 8 rekordów na gracza?
  • +
  • -
  • 0

#5 Owner123

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 144
Zaawansowany

  • Postów:331
  • Lokalizacja:Barty ;]
Offline

Napisano 06.01.2010 17:27

Zmienne, pętle wszystko?:F
Hmm a takie pytanie w bazie masz 8 rekordów na gracza?


Taa mam 8 rekordow i wlasnie 9 nie chce dojsc.
Zmienne tez pozmieniane.
Hmm..to ja moze zapytam inaczej.
Co musze zmienic aby odczytywalo mi 9 klase ?

Użytkownik Owner123 edytował ten post 06.01.2010 17:28

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych