Drugi plugin, to plugin który zmienia nam ustawienia cl_uperdaterate, rate itp, gdy mamy duży ping. Gdy to nie pomaga to wtedy nas kickuje. Wiem, że taki plugin istnieje, ale w wersji angielskiej
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Nietypowy Ranking, Zmiana Ustawień Przy Dużym Pingu.
Napisano 30.12.2009 13:25
Drugi plugin, to plugin który zmienia nam ustawienia cl_uperdaterate, rate itp, gdy mamy duży ping. Gdy to nie pomaga to wtedy nas kickuje. Wiem, że taki plugin istnieje, ale w wersji angielskiej
Napisano 30.12.2009 15:57
co do tegopomysłu żeby zrobić rangi i punkty, to dla mnie bezsensowne, bo gracz może grać w CT, ATB przerzuci go do TT i zdobywa punkty dla przeciwnej druzyny
Napisano 30.12.2009 16:43
co do 1 chcesz żeby zapisywał wygrane na jednej mapie?
co do tegopomysłu żeby zrobić rangi i punkty, to dla mnie bezsensowne, bo gracz może grać w CT, ATB przerzuci go do TT i zdobywa punkty dla przeciwnej druzyny
Chyba mnie nie zrozumiałeś, ale jesteś na dobrej drodze
P.S. Nie na jednej mapie, tylko ogólnie, może być zapisywanie na StemID
Użytkownik Snickers edytował ten post 30.12.2009 16:44
Napisano 30.12.2009 18:13
Wątpię aby istniał taki plugin, ale może to być zadanie dla forumowych "skrypciarzy" zapraszam do działu: Nieoficjalny polski support AMX Mod X -> Scripting
Użytkownik Batonik edytował ten post 30.12.2009 18:14
Napisano 30.12.2009 18:57
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod

Temat jest zamknięty