Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Z Mikrofonem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 BialY SzW

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 28.12.2009 00:58

mam problem z mikrofonem

Cicho mnie slychac jak mowie przez mikro

do kolegi zanioslem i elegancko mnie slychac

CO MOZE BYC NIE TAK??
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.12.2009 01:00

a w ustawieniach CS'a jak masz ? na max'a ?
  • +
  • -
  • 1

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.12.2009 05:45

W ustawieniach systemowych też posprawdzaj
  • +
  • -
  • 1

#4 waldek123

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:38
  • Lokalizacja:Brzesko
Offline

Napisano 30.12.2009 16:27

CFG:
voice_maxgain "5"
voice_avggain "0.500"
voice_scale "5"
voice_fadeouttime "0.100"
voice_profile "0"
voice_showchannels "0"
voice_showincoming "0"
voice_enable "1"
voice_dsound "0"
voice_overdrive "2"
voice_overdrivefadetime "0.400"
voice_recordtofile "0"
voice_inputfromfile "0"
voice_modenable "1"
voice_clientdebug "0"
voice_loopback "0"
Oraz zobacz czy w ustawieniach systemu jest wszystko OK!

Pozdrawiam.

Użytkownik waldek123 edytował ten post 30.12.2009 16:34





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych