Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z botami na serwie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 BuKa

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Lokalizacja:Ruda śląska
Offline

Napisano 17.07.2008 14:47

Witam
pobrałem sobie amx'a i wszystko elegancko dzialalo dodałem kilka pluginów i gdy chcialem sprawdzić czy działaja to na serwie graja boty i nie moge sie ich pozbyć przez ban a gdy kickuje przychodza inni. czy ktos wie jak sie ich pozbyc??

serwer stawiam przez dedicated serwer
  • +
  • -
  • 0

#2 Marta

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:172
Offline

Napisano 17.07.2008 15:52

Też tak kiedyś miałam jak chciałam sobie pograć z koleżankami :P Ja stawiałam serwer na LAN i były te boty a teraz jak stawiam na INTERNET to nie ma botów :P Postaw na internecie i zobacz :) Dodam jeszcze ze nazwy botów u mnie to Jackie Chan Maykel Jackson czy coś :D


P.S Jeżeli Ci pomogłam kliknij POMÓGŁ
  • +
  • -
  • 0

#3 BuKa

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Lokalizacja:Ruda śląska
Offline

Napisano 17.07.2008 18:06

problem w tym ze i na LANie i na INTERNET są boty ;/
nazywaja sie:
[POD]Trust Noone
[P0D]Zap!
[POD]Nicole_Kidman
[P*D]Killing Frenzy
[P*D]Arnold_Schwarzenegger
i takie tam jeszcze inne
  • +
  • -
  • 0

#4 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 17.07.2008 18:10

masz AMX MOD X ?
wejdz w addons/metamod/plugins.ini
i podstaw sredniki przed:
;; PodBot
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so

  • +
  • -
  • 0

#5 BuKa

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • GG:
  • Lokalizacja:Ruda śląska
Offline

Napisano 17.07.2008 18:15

pobrałem to:
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1371

postawiłem średniki i działa

THX 4 help
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych