Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod 5.9L


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 26.12.2009 00:07

Witam mam z wersją diablo 5.9l mam wersję amx-a 1.8.1

Modules.ini
mysql
sqlite
fun
engine
fakemeta
;geoip
sockets
;regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich

Plik error.log
[AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 12/26/2009 - 00:00:14: [FUN] Invalid player 1
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] Run time error 10 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") (native "get_user_maxspeed") - debug not enabled!
L 12/26/2009 - 00:00:14: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Plugin się włącza, lecz od razu nie pokazuje się menu wyboru klasy trzeba je wpisać a po jakimś czasie serwer crashuje...
  • +
  • -
  • 0

#2 Batonik

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 01.01.2010 05:39

tak, poradziłem sobie już wcześniej ale myślałem, że temat będzie zamknięty bo nikt nie odpowiadał.

Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych