Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem jeden z wielu xD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xelos

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 14.07.2008 15:15

No wlasnie mam z tym problem, kiedy proboje wlaczyc sxe to mi wyskakuje ze mam wlaczyc z profilu administratora czy cos takiego, ale ja mam 1 profil na kompie, czytalem podobny temat ale to dotyczylo visty x64, moje pytanie brzmi czy da sie to jakos zrobic na vistcie basic zeby dzialalo? z gory thx
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 14.07.2008 20:04

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=50 - Przeczytaj sobie to.

#3 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 20.07.2008 02:05

http://amxx.pl/viewt...php?p=6185#6185




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych