Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Czy da się takie coś wykonać ?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Weks

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 16.12.2009 20:42

chodzi mi o to żeby na czas nożówki był wczytany plugin gore - ten z syta ilością krwi, byłem kiedyś syto upalony na jakimś serwie i była nozowka z tym wlasnie pluginem , na westwood na srodku placu byla taka rzeznia ze zrobilo to na mnie wrazenie :D

dalo by rade cos takiego :))?
  • +
  • -
  • 0

#2 Ortega

    mów mi Orti

  • Power User

Reputacja: 361
Wszechpomocny

  • Postów:640
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 16.12.2009 21:01

Po rozpoczęciu nożówki:
unpause("ac","gore.amxx")

a przy zakończeniu:
pause("ac","gore.amxx")

Albo też osobny plugin:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "Gore restart"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "Ortega"

#define TASK_START 1.0
#define TASK_END 45.1 // Ustaw sobie wartosc od ktorej konczy sie rozgrzewka (w sekundach)

public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	register_event("TextMsg","start","a","2&#Game_C")
	/////////
	register_cvar("gore_in_restart","1")
	/////////
	set_task(TASK_START,"on",123)
	set_task(TASK_END,"off",0)
}
public start()
{
	if(get_cvar_num("gore_in_restart") == 0)		
		return PLUGIN_HANDLED && remove_task(123)
	
	else return PLUGIN_CONTINUE
	
}
public on()
{
	unpause("ac","gore.amxx") // nazwa pluginu jaki startujesz
}
public off()
{
	pause("ac","gore.amxx") // nazwa pluginu jaki zatrzymujesz
}

  • +
  • -
  • 0

#3 Weks

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 16.12.2009 22:39

wkleiłem ten kod do pliki txt zapisałem jako sma skompilowałem do amxx i dodałęm do plugins.ini, jak już go dodałęm to znaczy że mogę przed plikiem gore.amxx dodać ; ? bo gore_restart.amxx będzie go samodzielnie startowalo ?

Chyba działa, dziękówa :) widać że jestes wporzo ziom z sosnowca ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 evl

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:TG
Offline

Napisano 17.12.2009 07:39

Nie, nie dawaj ; przed gore.amxx
Po rozgrzewce plugin sie automatycznie wylacza i działać nie będzie. Bez obaw ;P
Jak byś skorzystał z innej nożówki to było by łatwiej. Ponieważ byś miał to wszystko w jednym pluginie napisane a gore by wystarczylo ze byś dopisał ;P
Ale stworzenie skryptu pod nożówke też jest dobre :P
  • +
  • -
  • 0

#5 Weks

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 17.12.2009 11:16

jak nie mam ; przed gore to mi go nie stopuje ;/

[ Dodano: 18-12-2009, 13:17 ]
teraz dokladniej sprawdzilem i nie dziala twoj skrypt, da rade naprawic ??
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych