Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z sXe


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kk

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 14.07.2008 12:39

A wiec... Gdy już zainstalowałem sXe i chce go włączyć przed włączeniem cs'a to wyskakuje mi takie coś " System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." Chciałbym zaznaczyć, że na komputerze mam jedno konto, które jest administratorem i nie instalowałem żadnych rzeczy typu "StyleXP" czy jakoś tam. Czekam na jakieś rady... Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 14.07.2008 16:05

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=50
  • +
  • -
  • 0

#3 kk

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 14.07.2008 18:58

ten link widziałem już wczesniej i stosowałem sie do niego i dalej nic:/
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 14.07.2008 20:05

kk, wyłącz firewalla..

#5 tosiek

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:86
  • GG:
Offline

Napisano 14.07.2008 20:57

Pamiętaj żeby uruchamiać z konta o uprawnieniach administratora
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 20.07.2008 02:02

kk, masz windowsa viste, czy xP?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych