Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

VHE Bug


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 L33tPL

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Ztad
Offline

Napisano 13.12.2009 12:15

Siemka robie sobie mape w VHE i mi sie nieraz robi taka lapka ktorej niewidac tylko na camera a gdy chce cos postawc to niemoge bo ta lapka przesowa mapke tylko (widok na panelach 2d) i niewiem co zrobic zeby ja wyloczyc bo np zeby zrobic jakies dzwi na guzik to potrzebuje 2h bo ta lapka i musze prace wstopowac bo nic niemoge robic


PS. Za pomoc oczywiscie pomogl i jak cos kamera mi sie caly czas przekreca...
  • +
  • -
  • 0

#2 Ryuu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:233
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.12.2009 18:58

Daj screena tej "łapki".
  • +
  • -
  • 0

#3 L33tPL

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Ztad
Offline

Napisano 13.12.2009 21:34

na razie mi sie niebuguje ale mam next pytanie czemu niechco mi sie mapy komplikowac bo blad przy komplikowaniu nawet gdy zrobie tylko pomieszczenie z texturko niewiem ocb.;/ HELP
  • +
  • -
  • 0

#4 Ryuu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:233
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 14.12.2009 15:36

daj tutaj całość ze stanu kompilacji, tzn. jak klikasz żeby kompilowało to Tobie wyświetla się okno i podaj cały tekst właśnie z tego okna pamiętaj o wpisaniu tego w
[code] [/code]

  • +
  • -
  • 0

#5 L33tPL

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Ztad
Offline

Napisano 15.12.2009 20:20


** Executing...

** Command: Change Directory

** Parameters: F:Program FilesCounter-Strike 1.6 V35





** Executing...

** Command: Copy File

** Parameters: "C:Program FilesValve Hammer Editormapsprojekt1.map" "E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1.map"





** Executing...

** Command: C:PROGRA~1VALVEH~1toolsqcsg.exe

** Parameters: "E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1"



qcsg.exe v2.8 (Jan 31 2000)

---- qcsg ----

entering E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1.map

CreateBrush:         0...1...2...3...4...5...6...7...8...9... (0)

CSGBrush:            0...1...2...3...4...5...6...7...8...9... (0)

Using WAD File: program filesvalvecstrikecstrike.wad

Using WAD File: program filesvalvevalvehalflife.wad

    0 seconds elapsed



** Executing...

** Command: C:PROGRA~1VALVEH~1toolsqbsp2.exe

** Parameters: "E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1"



qbsp2.exe v2.2 (Dec 28 1998)

---- qbsp2 ----



************ ERROR ************

nummarkfaces == MAX_LEAF_FACES



** Executing...

** Command: C:PROGRA~1VALVEH~1toolsvis.exe

** Parameters: "E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1"



vis.exe v1.3 (Dec 30 1998)

---- vis ----

1 thread(s)

LoadPortals: couldn't read E:Documents and SettingsOwnerDesktopmodeleprojekt1.prt

No vising performed.

Lap
  • +
  • -
  • 0

#6 Ryuu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:233
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.12.2009 07:49

nummarkfaces == MAX_LEAF_FACES
Znalazłem ten error ale go nie znam więc tylko Abesmoże Ci pomóc.
  • +
  • -
  • 0

#7 ...

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 166
Profesjonalista

  • Postów:612
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 22.12.2009 13:38

spacje w adresie do plikow
przekroczony jakis limit (na mapie) pewno za duzo cięć




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych