Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dproto again


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 csMisieK

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:85
  • Lokalizacja:Tomaszów
Offline

Napisano 13.12.2009 08:57

Witam. Mam problem z dproto. Posiadam server z pukawki wersja protokolu 48. Zainstalowałem Dproto i teraz moga wejsc tylko gracze non steam, jak zmienic aby wchodzili gracze non steam oraz steam. Pozdrawiam. ???:( ???:( ???:(
  • +
  • -
  • 0

#2 ReKsiu

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:85
Offline

Napisano 13.12.2009 13:01

Jaki błąd wyskakuje graczom Steam?
Opisz problem problem dokładniej i daj logi i configi dproto.
  • +
  • -
  • 0

#3 mikus

    Ekipa PGC

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:406
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Wola
Offline

Napisano 13.12.2009 20:04

Zainstaluj z panelu pukawki
  • +
  • -
  • 0

#4 csMisieK

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:85
  • Lokalizacja:Tomaszów
Offline

Napisano 14.12.2009 04:54

mikus instalowałem z panelu pukawki. No co mam Ci powiedzieć, gracze ze steama chcą wejść a wyskakuje błąd CLASS C
  • +
  • -
  • 0

#5 mikus

    Ekipa PGC

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:406
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Wola
Offline

Napisano 14.12.2009 07:53

Zobacz czy masz w server.cfg:
sv_lan "0"

  • +
  • -
  • 0

#6 C4 wl0dz!u

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 14.12.2009 08:49

A jak nie to BOK.
  • +
  • -
  • 0

#7 csMisieK

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:85
  • Lokalizacja:Tomaszów
Offline

Napisano 14.12.2009 11:17

Wpisze sv_lan 0 i mogą wejść tylko ze steama :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych