Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wysoki ping w win7..


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 nup

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 12.12.2009 15:55

Witam, może już ktoś miał podobny problem z pingami w win7 :o ostatnio sobie zainstalowałeś, z tym że dopiero dzisiaj znalazłem sterowniki do karty sieciowej pod 7, wszystko dobrze chodzi, na lanie postawie serwer to mam 100 fps, czasami spadnie do 70.. ale to już mniejsza z tym :> gdy wejdę w listę serwerów na steamie, nie wchodząc do gry to ping jest normalny, max 25.. a gdy wejdę na serwer ping masakrycznie wzrasta do 100-140 :o coś jest powalone z tym windowsem, raty mam dobre, próbowałem na kilku serwerach i to samo wszędzie :>
dodam jeszcze że w xP ping max 20 na serwerach..
sprawdzałem też na nonsteamie, to samo się dzieje..
w google wyczytałem na ten temat parę sposobów ale żaden u mnie nie zadziałała :(

Ma ktoś coś do powiedzenia w tym temacie ? ;]
  • +
  • -
  • 0

#2 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 12.12.2009 18:53

a firewall nie blokuje ci czasem cs'a?? tylko cs'a a nie steama (czyli hl.exe)
  • +
  • -
  • 0

#3 nup

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 12.12.2009 20:00

Firewall'a wyłączałem specjalnie po to żeby to sprawdzić, i nic to nie dało..

edit: dobra udało się :) zmieniłem priorytet na niski i jest już normalnie :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych