Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amxx nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xerin

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Wojcieszów
Offline

Napisano 10.12.2009 01:08

Witam, gdy wkleiłem do folderu cstrike (tam gdzie mam cs'a) addons i w ogóle tego liblist.gam poprawnego to gdy włączam cs'a, gdy loguję się na serwer to po prostu jakby tam nic nie było (nie ma amxx'a ani nic po prostu zwykła gra).

Proszę o szybką pomoc z góry dzięki.
  • +
  • -
  • 0

#2 evl

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:TG
Offline

Napisano 10.12.2009 09:18

Coś masz z libist.gam lub po prostu jakiś tandetny metamod.. xD Ja tak na moich serwerach miałem dużo razy, metamod czasami nie działał i musiałem z jakiś server packów nadmieniać ;P Niewiem dlaczego tak jest ;/
Lub nie masz zainstalowanych żadnych pluginów itp.
  • +
  • -
  • 0

#3 Xerin

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Wojcieszów
Offline

Napisano 10.12.2009 10:24

Poszukam tych metamod'ów... Mam nadzieję, że to jest przyczyną, bo pluginy mam zainstalowane.

@edit
Niestety nadal tak jakby nie było amxx, proszę o szybką pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#4 Kaskader

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Z PoLsKi
Offline

Napisano 12.12.2009 00:56

A może poprostu wbij na serwer i wpisz w consoli amx_on .
  • +
  • -
  • 0

#5 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 12.12.2009 09:58

A może poprostu wbij na serwer i wpisz w consoli amx_on .

Chyba przez RCON'a ;>
  • +
  • -
  • 0

#6 Kaskader

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Z PoLsKi
Offline

Napisano 13.12.2009 00:39

Wystarczy u mnie przynajmniej sama komenda amx_off lub amx_on.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych