mam serwer z pukawki , dostep do ftp, takze do linii startowej
Wgralem dproto gdzie trzeba, ale mam problem bo pisze zebym dodal do komendy startowej serwera ./hlds_run -binary ./hlds_i686 Pytanie gdzie to dopisac ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Maly problem
Temat rozp. v4ndal, 03.12.2009 16:20
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03.12.2009 16:20
Napisano 03.12.2009 18:36
Do lini startowej, ale na pukawce jest chyba intel
Napisano 04.12.2009 02:17
Widze ze jest problem z interpretowaniem mego posta wiec wspomne, ze aktualnie proboje przerobic serwer steam na 2 protokoly. I tu mam problem wlasnie jedynie z ta czynnoscia o ktorej wpomnialem wyzej, szukalem na forach dokladniejszego opisu itp. itd. i niestety nie znalazlem nic sensownego. WIec zwracam sie do kogos ogarnietego, ktory jest w stanie mi pomoc.
Napisano 04.12.2009 11:01
W pukawkce, z panelu instalacji pluginów instalujesz sobie dproto, wcale poprzez ftp nie musisz wgrywać i wszystko działa, zapewniam Cię bo sam mam 3 serwery w pukawce i sprawdzałem.. a to co napisałeś że chcesz dodać do linii dodaje się w przypadku AMD, Pukawka ma INTEL..
Napisano 04.12.2009 14:37
c1rca pomogles
zainstalowalem z panelo dproto i jest all gites

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych