Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki WWW


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 hulala

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Cz-Dz
Offline

Napisano 30.11.2009 15:03

Witam miałbym takie pytanie. Pobrałem z tej strony v2 i mam takie pytanie czy jest jakiś poradnik gdzie to wrzucić? Posiadam własne forum wgrane poprzez ftp ale gdzie mam dać te pliki?
Przepraszam za spam ale nie wiem
  • +
  • -
  • 0

#2 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.11.2009 15:33

jAKIE STATYSTYKI? przybliż nam to a nie.. bo nie wiadomo o co chodzi?>
  • +
  • -
  • 0

#3 hulala

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Cz-Dz
Offline

Napisano 30.11.2009 15:43

http://amxx.pl/topic... ... vt8787.htm
  • +
  • -
  • 0

#4 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.11.2009 15:46

na ftp do public_html wrzucasz jak masz pliki od forum to tworzysz w public_html katalog diablostaty i tam to ładujesz, potem uzupełniasz jak dobrze uzupełnisz to działa ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 hulala

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Cz-Dz
Offline

Napisano 30.11.2009 15:51

No mam ale jest pewien problem. Strasznie powoli się ładuje a zrobiłem wszystko chyba dobrze.

http://www.czechowice.ugu.pl/diablo/


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /virtual/c/z/czechowice.ugu.pl/diablo/index.php on line 39

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /virtual/c/z/czechowice.ugu.pl/diablo/index.php on line 39


$dbuser 		= "malasza"; 
$dbpassword 	= "haslo";
$dbname 		= "malasza";
$dbhost 		= "db4free.net:3306";
$dbtable 		= "table";
$ile  			= "30";
$admlogin 		= "hulala";
$admhaslo 		= "haslo";


#Edit:
Przerzuciłem to na inny hosting i wyskakuje mi:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'table where nick='KalI'' at line 1

  • +
  • -
  • 0

#6 Radeon

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:166
  • Lokalizacja:US?
Offline

Napisano 01.12.2009 16:43

1. Hosting nie obsługuje takich funkcji jak łączenie się z zewnętrzną bazą?
2. W $dbtable ustaw nazwę swojej tabeli diablo, standardowo bodajże dmod_table

#7 hulala

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Cz-Dz
Offline

Napisano 01.12.2009 17:02

U mnie table:d To jaki hosting darmowy może to obsługiwać?

[ Dodano: 02-12-2009, 15:11 ]
Wie ktoś na jakim hostingu to zrobić?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych