Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amx mod x nie dziala.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 .matej

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:10
Offline

Napisano 05.07.2008 21:30

witam , co mam zrobiczeby admin dzialal , mam wszystko , mody dobrze instalowane, dzialaja ale gdy wpisuje amxmodmenu nie wchodzi, skonfigurowalem users.ini . I tak nie dziala.
  • +
  • -
  • 0

#2 Salamon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:199
Offline

Napisano 05.07.2008 21:37

a w ogole amx dziala ? typu komendy "ff" "/top15" i podobne ? jezeli tak to sprawdz czy dobrze dodales admina .... bo wszystkie takie przypadki sa spowodowane waszym bledem, nie bledem amxxa, w koncu przetestowany przez tysiace nie moze nagle przestac dzialac jednej osobie
  • +
  • -
  • 0

#3 .matej

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:10
Offline

Napisano 05.07.2008 22:19

a w ogole amx dziala ? typu komendy "ff" "/top15" i podobne ? jezeli tak to sprawdz czy dobrze dodales admina .... bo wszystkie takie przypadki sa spowodowane waszym bledem, nie bledem amxxa, w koncu przetestowany przez tysiace nie moze nagle przestac dzialac jednej osobie

tak, ale tylko na 2 osoby


Edit ;
na początku pokazuje sie ze this serwer using amx mod x , ale chyba zle dodany admin, lecz w users.ini mam zapisanego siebie jako admina.

[ Dodano: 06-07-2008, 11:08 ]
moj wpis wyglada tak : " 83.23.58.4" "sss" "abcdefghijklmnopqrstu" "d" wysylam tam setinfo pw itd, i tak nie dziala [
] amxmodmenu
Nie mozesz uzyc tej komen].
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.07.2008 11:41

Restartowales serwer?
  • +
  • -
  • 0

#5 wenus

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 06.07.2008 14:23

"83.23.58.4" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

tak powinien wyglądać wpis .... jesli chcesz admina na IP
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.07.2008 14:34

"83.23.58.4" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

tak powinien wyglądać wpis .... jesli chcesz admina na IP

; Account flags:
; a - disconnect player on invalid password
; b - clan tag
; c - this is steamid/wonid
; d - this is ip
; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)


pokaż amxx.cfg
  • +
  • -
  • 0

#7 wenus

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 06.07.2008 14:37

nie rozumiem po co Ci cfg? Niech zrobi tak jak podałem i bedzie smigac
  • +
  • -
  • 0

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 06.07.2008 15:10

nie rozumiem po co Ci cfg? Niech zrobi tak jak podałem i bedzie smigac



Specu nie bądz taki mądry.

Zeby sprawdzić ustawienia admina czy jest _pw
  • +
  • -
  • 0

#9 wenus

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:47
Offline

Napisano 06.07.2008 15:42

jeszcze poproś o logi ...
On chce najzwyklejszego admina na IP i miał zle wpisane w users.ini ...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych