Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

fatal error


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Panpacynka

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 29.11.2009 15:28

No więc gracze nie mogą dołączyc do serwera bo wyskakuje im komunikat "Mod_LoadBrushModel: models/parachute.mdl has wrong version number (1045578300 should be 30) " - powiedziałem aby ściągneli z net'a model spadochornu to mogą wejsc ale na 10s bo po tym czasie wywala z takim komunikatem "Load TGA: only type 2 and 10 targa RGB images supported HELP" do tej pory tak nie bylo, w czym jest blad ? :S
  • +
  • -
  • 0

#2 wazniaK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:85
  • GG:
  • Lokalizacja:Opoczno
Offline

Napisano 29.11.2009 15:31

Proszę wgraj bląd kliku parachute.mdl masz
wgraj to
http://amxx.pl/topic... ... =parachute

#3 Panpacynka

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 29.11.2009 16:28

A co z tym drugim błedem ?
  • +
  • -
  • 0

#4 wazniaK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:85
  • GG:
  • Lokalizacja:Opoczno
Offline

Napisano 29.11.2009 16:59

pokaż logs
cstrike/addons/amxmodx/logs

#5 Panpacynka

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Tychy
Offline

Napisano 29.11.2009 18:28

Cała zawartość tego ostatniego pliku ? Tam tego sporo jest ^^

@EDIT

a to może byc wina server.cfg ? Ponieważ na każdym mam ten sam cfg i nie moge na zaden wejsc.

[ Dodano: 30-11-2009, 19:33 ]
I co ? Taki z tego support amxx jak... chyba nie musze dokańczać. ;]

//nie jesteś jedyny na tym 4um. czekaj cierpliwie na pomoc
//Pavulon

  • +
  • -
  • 0

#6 Kaskader

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Z PoLsKi
Offline

Napisano 01.12.2009 18:19

Tak na przyszłość dla innych.

1. Żeby naprawić ten błąd trzeba było wgrać do models model spadochronu czyli parachute.mdl
2. Występował przez ten plugin banner_ads.amxx
3. To było tylko jakby ktoś miał kiedyś problemy, a pacynka dostał pomoc:)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych