Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo bug?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Emixx.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 25.11.2009 19:03

Witam.

Dzisiaj zaglądnąłem do logów mojego servera i oto co mi sie ukazało:

L 11/18/2009 - 21:42:22: [AMXX] Run time error 4 (plugin "dbmod_5.9l.amxx") - debug not enabled!
L 11/18/2009 - 21:42:22: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Jak to zdebugować? :/



A i jeszcze jedno. Mój server czasami sie wyłącza po zmianie mapy.
Czytałem że to wina servers message.
I teraz pytanko. Gdzie ten plugin usunąć?
  • +
  • -
  • 0

#2 Bad

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:97
Offline

Napisano 25.11.2009 19:13

dopidz debug do pluginu diablo
  • +
  • -
  • 0

#3 Emixx.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 25.11.2009 19:26

Możesz pokazać jak to ma wyglądać?
  • +
  • -
  • 0

#4 Bad

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:97
Offline

Napisano 25.11.2009 19:27

w plugins.ini

dbmod_5.9l.amxx debug
  • +
  • -
  • 0

#5 Emixx.

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:209
  • Steam:steam
  • Imię:Wojtek
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 25.11.2009 20:33

Dobra dzinks.


Ale jeszcze gdzie znaleźć to servers message?
Bo potrzebuje usunąć / wylączyć
  • +
  • -
  • 0

#6 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 26.11.2009 00:43

Emixx, dopisanie debug nie usunie błędu tylko, pojawi się więcej informacji w logach.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych