Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

AmxBans 5.0 Nie działa (baza)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ari

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków PBW
Offline

Napisano 25.11.2009 17:37

Mam problem z amxbans 5.0.

w konsoli jest cos takiego:
L 11/25/2009 - 17:34:09: [amxbans.amxx] [Amxbans] Wiadomosc: Access denied for user 'cszubr_amxban'@'apollo.dnsprotect.eu' (using password: YES)

Jest adres apollo.dnsprotect.eu którego ja nigdzie nie wpisywałem, w sql wpisałem "cs-azyl.xaa.pl"

proszę O POMOC JAK TO ZMIENIC!!!
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 25.11.2009 17:41

A wpisz w konsoli:
amx_cvar amx_sql_host

  • +
  • -
  • 0

#3 Ari

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków PBW
Offline

Napisano 25.11.2009 17:51

nadal nie działa. proszę O POMOC!!!
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 26.11.2009 08:11

nadal nie działa. proszę O POMOC!!!

od tego nie miało zacząć działać, tylko miałeś powiedzieć co ci się wyświetla.

Masz ustawione zezwolenia na połączenia do bazy danych z zewnętrznych hostów ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Ari

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków PBW
Offline

Napisano 26.11.2009 08:18

W bazie mam ustawiony dostep z ip serwera.
W konsoli serwera wyswietla sie ze host zmieniony na cs-azyl.xaa.pl, ale po restarcie jest znow ten apollo.dnsprotect.eu.
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 26.11.2009 08:34

no to sprawdź wszystkie pliki konfiguracyjne czy gdzieś nie ma
amx_sql_host apollo.dnsprotect.eu

  • +
  • -
  • 0

#7 Ari

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków PBW
Offline

Napisano 26.11.2009 16:09

Problem rozwiązany, pomoc GameSolu mi pomogła. Można zakmnąć
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych