Amxbans - po dodaniu serwerow ban_list.php...
M4G!K
25.11.2009
Witam
Mam problem z amxbans, więc może zaczne tak:
Pół roku amxbans 5.1 by d3f3nd3r działało bezbłędnie, aż gdy chcieliśmy wejść w nie wyskakiwał komunikat: MySQL server has gone away.
Zmieniłem baze (nawet na inny hostig) - dalej to samo.
Wgralem wersje 5.0, nowa baze od nowa wszystko - to samo.
Aż nagle dziś wgrywając wersje 5.1 odkryłem, że np. jak dodamy 1 serwer do amxbans i klikniemy Ban Liste (ban_list.php) to wolniej sie laduje,
a dodaje ogolnie razem 9 serwerow wiec wyskakuje komunikat MySQL server has gone away.
naprawdę nie wiem co juz robic, pisalem do administratora hostingu - mowi ze niby wszystko jest ok, zdalne polaczenie - % , chmody ustawione.
Dodam, że nie działa tylko strona ban_list.php (domena.pl/amxbans/ban_list.pl), admini i inne podstrony amxbans dzialaja.
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Mam problem z amxbans, więc może zaczne tak:
Pół roku amxbans 5.1 by d3f3nd3r działało bezbłędnie, aż gdy chcieliśmy wejść w nie wyskakiwał komunikat: MySQL server has gone away.
Zmieniłem baze (nawet na inny hostig) - dalej to samo.
Wgralem wersje 5.0, nowa baze od nowa wszystko - to samo.
Aż nagle dziś wgrywając wersje 5.1 odkryłem, że np. jak dodamy 1 serwer do amxbans i klikniemy Ban Liste (ban_list.php) to wolniej sie laduje,
a dodaje ogolnie razem 9 serwerow wiec wyskakuje komunikat MySQL server has gone away.
naprawdę nie wiem co juz robic, pisalem do administratora hostingu - mowi ze niby wszystko jest ok, zdalne polaczenie - % , chmody ustawione.
Dodam, że nie działa tylko strona ban_list.php (domena.pl/amxbans/ban_list.pl), admini i inne podstrony amxbans dzialaja.
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
M4G!K
25.11.2009
W stopce pisze:
A gdy pobierałem ( z ZK ) pisało, że jest to 5.1
Ale tak jak mówiłem, testowałem już 3 wersje i w każdej to się pojawia.
AMXBans 5.0 moddify by AMXBANS.PL
A gdy pobierałem ( z ZK ) pisało, że jest to 5.1
Ale tak jak mówiłem, testowałem już 3 wersje i w każdej to się pojawia.
mgr inż. Pavulon
25.11.2009
MySQL server has gone away
jak dodamy 1 serwer do amxbans i klikniemy Ban Liste (ban_list.php) to wolniej sie laduje
dodaje ogolnie razem 9 serwerow wiec wyskakuje komunikat MySQL server has gone away
Wszystko wskazuje na za słaby hosting.
M4G!K
25.11.2009
Wszystko wskazuje na za słaby hosting.
Za słaby hosting strony czy bazy danych?
Bo baze danych mam gdzie indziej niż stronę.
mgr inż. Pavulon
25.11.2009
Hosting www nie ma za wiele do gadania przy wyświetlaniu listy banów. Więc raczej problem z mysql'em.
M4G!K
25.11.2009
Hosting www nie ma za wiele do gadania przy wyświetlaniu listy banów. Więc raczej problem z mysql'em.
Na tym samym mysql działało amxbans już z dobre pół roku ( po zmianie na mysql z innego hostingu wyświetlał się taki sam błąd ), czyli co, to wina firmy hostingującej moją bazę - pogorszyła się ?
mgr inż. Pavulon
25.11.2009
Na to wychodzi. Jak nie wierzysz to sprawdź google: http://www.google.pl... ... lr=lang_plto wina firmy hostingującej moją bazę - pogorszyła się ?
M4G!K
25.11.2009
Ok, dziękuję Ci bardzo, pozostało mi jedynie napisać w tej sprawie do administratora hostingu.
Można zamknąć.
Można zamknąć.