Problem Z Kontem Steam
Squnek
22.11.2009
Witam. Mam problem ostatnio chciałem pograć w Cs'a po długiej przerwie... Gdy chciałem się zalogować na konto , troche sie zdziwiłem bo wyskoczyło mi powiadomienie ze moje konto jest wyłączone , gdy przeinstalowałem i zrobiłem nowe przy aktywacji gry napisało że moj cd-key jest juz aktywowany przez inne konto steam... POMOCY!!!
~Eto~
22.11.2009
Moze ze nie grales na steamie albo cos a twoj cd-key jest aktywowany pewnie dlatego ze masz wprowadzone na swoje konto
Moge ci sprzedac nowe konto w razie jakiby co pisz 13019129.
Pozdrawiam.
Moge ci sprzedac nowe konto w razie jakiby co pisz 13019129.
Pozdrawiam.
mgr inż. Pavulon
22.11.2009
Czyli aktywowałeś kiedyś klucz na jednym koncie które teraz jest "wyłączone" i stworzyłeś nowe konto na którym chciałeś wykorzystać klucz po raz 2 ?wyskoczyło mi powiadomienie ze moje konto jest wyłączone , gdy przeinstalowałem i zrobiłem nowe przy aktywacji gry napisało że moj cd-key jest juz aktywowany przez inne konto steam
baku
22.11.2009
Klucza po raz 2 nie można wykorzystać.. po to robiłeś nowe konto aby nie korzystać po raz 2 z tego samego keya.
Musisz sobie przypomnieć Login i hasło do pierwszego utworzonego konta.
Musisz sobie przypomnieć Login i hasło do pierwszego utworzonego konta.
zer0.
22.11.2009
W tej sprawie pomoże Tobie jedynie jak napiszesz do supportu steam.pamietam , tylko pisze ze konto jest wyłączone....
Napisz na bazie tego tutka; http://amxx.pl/topic... ... vt2562.htm