Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

www.gameserv.pl
Napisano 22.11.2009 13:28
Napisano 22.11.2009 13:45
Napisano 22.11.2009 16:49

Napisano 22.11.2009 17:25
A o firmie to shit i nic więcej jak się pakuje 300 osób na maszynę (Max maszyny to 200 osób online) z myślą że serwery nie będą full i zarobią sobie overselingu a tu surprise wszystko full i pozamiatane.
Napisano 22.11.2009 17:48
Napisano 22.11.2009 17:50
no bo jestes administratorem tserwery.pl i dlatego tak proponujesz wiesz mialem u ciebie 1 serwer i mi padal .
Nie jest administratorem.
Napisano 22.11.2009 17:56
Pozdrawiam.
Napisano 22.11.2009 18:02
Oj technik? A może kolega ma sponsoring? Jako że mam swoją sieć i pare ładnych miesięcy temu firma GameServ udzielała mi sponsoringu mogę wyrazić swoją opinię. Serwery ledwo trzymały 60-70fps (choć to lepiej niż w hitme), średni ping przy pełnym 16 slotowym serwerze to bagatela 80 ms, co było dość znacznym wyczynem bo ping skakał od 100-250ms w przypadkach niektórych graczy. Szczerze to nawet do francji ping był niższy i bardziej stały, no ale ok, na pytanie do techników co z tym faktem robić, odpowiedź - "Nic, bo nic się nie dzieje"no bo jestes administratorem tserwery.pl i dlatego tak proponujesz wiesz mialem u ciebie 1 serwer i mi padal .

W momencie kiedy zrezygnowałem z serwera zaczęła się jakaś chora swego rodzaju nagonka na mnie, a to dodatkowe sloty, a to kolejny serwer, a to przeniesienie na inną maszynę, byle by nie stracić reklamy która wtedy była dość spora. Przez 2 tygodnie technik do którego napisałem iż z serwera rezygnuję pisał iż chce ponownie nawiązać współpracę, za każdym razem odpowiedź brzmiała "Nie" ale prośbą nie było końca i koniec końcem rozmowa zakończyła się znaczącym komunikatem "Nie możesz wysyłać wiadomości do tego użytkownika".
Podsumowując: żenada, przez duże Ż.
IP: ts3.cserwerek.pl
Napisano 22.11.2009 18:03

W oby dwuch firmach miałem serwer na dłuższy okres czasu i w GS były problemy (z czasem), zrezygnowałem z nich na TS i jestem w !00% zadowolony.

Potwierdzeniem tego będzie temat na forum, poszukaj oddzielny temat o firmie GS

@UP nie widziałem postu J@
średni ping przy pełnym 16 slotowym serwerze to bagatela 80 ms, co było dość znacznym wyczynem bo ping skakał od 100-250ms w przypadkach niektórych graczy.
To są te problemy o jakich mówiłem, dlaczego z nich zrezygnowałem.
Napisano 23.11.2009 13:46
Polecam tę firmę ponieważ Cena = Dobra Jakość, a nigdzie nie kupisz czegoś podobnego do Warszawy za złotówkę mniej za slota, a helpdesk odpowiada po max 30 minutach więc nie wkręcaj, że jest źle, btw twierdze, że gameserv to coś co nie ma prawa mówić, że świadczy dobrej jakości usługi bo po prostu oszukuje klientów.
Ps. Portek nie mam Sponsoringu w tserwery a mam zniżki, ale nie z powodu, że posiadam amxx a z tego, że kupiłem set slotów

Napisano 26.11.2009 16:50
Jest to marnotractwo pieniędzy. Przyznam, że obsługa odpisuje i pomoc jest, ale co z tego skoro pingi skaczą od 100 do 200 ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych