Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z serwerem 2


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mouruder

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 19.11.2009 14:30

Ponownie piszę tutaj temat ponieważ mam problem, czasami niektorzy moga sie polaczyc z serwerem, natomiast inny nie mogą, w ogóle im się nie ładuje pasek.
  • +
  • -
  • 0

#2 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.11.2009 14:56

To czegoś brakuje, albo serwer źle skonfigurowany, coś źle zrobiłeś.
Jaki masz amxx, jaki metamod, używasz dproto, z jakiej firmy serwer? pokaż plugins.ini, dobrze masz server.cfg skonfigurowany?
  • +
  • -
  • 0

#3 Mouruder

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 19.11.2009 15:04

serwer raczej dobrze skonfigurowany, dproto usunalem bo nie moglem dodawac do list ulubionych.. no ale po usunieciu dalej nie dodaje... serwer stoi u mnie na dedyku, w plugins ini jest na pewno wszystko dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#4 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.11.2009 15:08

To weź wgraj czyste, pliki najlepiej binarki najnowsze steam, bez zbędnych śmieci.. najnowsze engine.. wgraj najnowsze dproto, najnowszego amxxa, i metamoda ~~ amxx - 1.81 build 3784 bodajże, a metamoda - 1.19p32, i dalej sobie ustaw jak chcesz i daj znac.. czy dalej tak samo masz?
  • +
  • -
  • 0

#5 Mouruder

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 19.11.2009 15:15

Ponoć z dproto nie dodaje serwera na liste ulubionych to prawda? Bo gdzies czytałem, a wlasnie mojego nie dodaje
  • +
  • -
  • 0

#6 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.11.2009 15:18

Dodaje, najnowsze i na steam i tym z ns dodaje ;) ja jadę na 0.3.7 dproto na 6 serwerach mam i działa ;) stare dproto nie dodaje..
  • +
  • -
  • 0

#7 Mouruder

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 19.11.2009 15:27

wgrałem najnowsze dproto, metamoda i amxx mam już najnowsze, ale do listy nie dodaje... i na monitorze wyswietla sie offline
  • +
  • -
  • 0

#8 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.11.2009 15:36

musisz miec najnowsze binarki steam^^ 48
  • +
  • -
  • 0

#9 Mouruder

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 19.11.2009 20:40

Ostatnio wgrywałem binarki ponoć najnowsze, ale czy w tej chwili są one najnowsze to nie wiem.
  • +
  • -
  • 0

#10 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.11.2009 21:58

Jaka wersja?:D a dokładnie jaki build?
  • +
  • -
  • 0

#11 Mouruder

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Ustronie Morskie
Offline

Napisano 20.11.2009 15:03

Chyba mi się wydaje, że ściągnąłem tylko oryginalną wersje, ale najnowsza to chyba nie jest, mógłbyś mi dać linka?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych