Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast download


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sheyzyr

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 02.07.2008 17:21

Ejj pytanko czy fast download można zrobić na zwykłym HLDS (Deditaced server) :) ^D^ ^D^ ^D^ ^D^ ^D^
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.07.2008 17:55

no.... ? dodajesz w server cfg i tyle.
  • +
  • -
  • 0

#3 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 02.07.2008 19:01

Okej już wiem jak to zrobić.....


Ale jaki na jaki serwer to dodać moje pliki (Sounds,Models,GFX,Maps) Ważą 400 mb....

To co ja mam zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#4 Salamon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:199
Offline

Napisano 02.07.2008 19:40

lolz ale nie wszystkie modele dzwieki i mapy sa niestandardowe ktore trzeba sciagnac
  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.07.2008 19:53

Oblukaj temat FAST DOWNLOAD
  • +
  • -
  • 0

#6 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 02.07.2008 23:37

A pytanie... A jak np, Niektórych plików nie wrzuce? to nie bedzie np. mapek sciagało dla nich i nie wbiją czy wolniej przez normalnego downloada im sie zacznie sciagac?Bo moje same mapki waża 250 MB :P
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.07.2008 00:55

bedą sciagać sie z ftp serwera
  • +
  • -
  • 0

#8 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 03.07.2008 12:10

Nawet jak ich tam nie dodam?
  • +
  • -
  • 0

#9 Salamon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:199
Offline

Napisano 03.07.2008 12:16

lolz, przeciez wszystko musisz miec na ftp serwera, a to co chcesz zeby sie szybciej sciagalo musisz wrzucic na fast download zonk lolz
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.07.2008 13:07

Nawet jak ich tam nie dodam?


Bedzie sciagać tylko to co masz na ftp... chyba z nieba ci nie sciagnie -.-
  • +
  • -
  • 0

#11 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 03.07.2008 18:34

Ale chodzi mi o to... Ze moje mapki waża 300 mb.... same maps...


I np jak kilku mapek nie dodam a wlacze serva to ludziom sie to nie sciagnie? ;/
  • +
  • -
  • 0

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.07.2008 19:33

Ale chodzi mi o to... Ze moje mapki waża 300 mb.... same maps...


I np jak kilku mapek nie dodam a wlacze serva to ludziom sie to nie sciagnie? ;/


Ale mowisz jak nie dodasz ... ale gdzie na fast download czy na ftp serwa?
  • +
  • -
  • 0

#13 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 05.07.2008 09:56

na ftp jak nie dodam

a mapke zmienie na taka ze nie ma na ftp..
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych