Witam.
Przychodze z prosba o wytłumaczenie, oraz pomoc w nakierowaniu co robię nie tak czy tez czego mi brakuje w tym kodzie SMA.
Miło będzie równiez jak ktoś mi to zrobi od ręki i będę miał wrór aby dodawać inne klasy na rózne flagi.
Szukając jak dodać klasę na daną flagę natknąłem się na kilka tematów lecz nie wychodzi mi ustawienie tego jakbym chciał.
Poniższy kod dodałem do załączonego SMA lecz nie uzyskałem rezulatatów jakie bym chciał uzyskac.
Po dodaniu poniższej funkcji nie mając flag wybieram klasę zombe lecz nie otrzymuje jej po respawnie i to działa dobrze lecz informacja z client_print pojawia się nie po wybraniu z menu danej klasy lecz po zarażeniu.
public zp_user_infected_pre(id) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)) { if (zp_get_user_next_class(id) == g_zclass_tight) { zp_set_user_zombie_class(id, 0) client_print(id, print_center, "Your selected class in only for *VIP* members") client_print(id, print_chat, "Your selected class in only for *VIP* members. Changed to default zombie class.") } } }
Załączone pliki
Użytkownik Łysy CS-RzeZnia.eu edytował ten post 27.08.2024 23:32